Tuesday, August 02, 2011

bă tâmpiţilor.




colcăie netul de d-astea. sunt nişte micuţi agramaţi plătiţi la negru (sau nu?) de tot felul de firme de social midia năvodari să adune toţi lobotomizaţii şi să facă nişte baze de date pentru clienţi. ştiţi cum au început pe facebook? finuţ, cu un tricou, cu o umbrelă, să vadă cum trage peştele. şi peştele trage, că de-aia e holbat şi are un sistem nervos oleacă mai ridicat de trilobiţi. s-au câştigat până acum milioane de tricouri, de umbrele, de ochelari de soare, de dracu' să vă ia. acuma au început cu iphone-urile.

acuma, serios, cât de bătute în cap tre' să fie mai bine de şaij' (şaizeci, şase zeci, 10, 20, 30, 40, 50, fuckin' 60) de mii de dobitoace ca să creadă asemenea bulgăre de neamprostie şi să se-nscrie la "eveniment"?

bă greblelor, un iphone 4 costă vreo 2,500 de lei. înmulţiţi-i pe mac-ul vostru de colecţie cu 200,000 şi vă dă rezultatul de 500,000,000 de lei. lei grei, noi, roni (că voi, analfabeţii vieţii, ştiţi doar de roni)! asta-nseamnă, la cursul de azi, 118,047,029.9367267919539144395127 euro, adică aproape o sută douăzeci de milioane de euro, neuroni de cărămidă ce sunteţi.

păi cine ppppppppppppppchizda mamilor voastre credeţi că dă o sută douăzeci de milioane de euro pentru o turmă de oi placide care privesc nutreţul cu multă poftă, fericit că-l vede-n pixeli?

roxy popescu, marian andreea maria, diana diidy, andreea sacotă, ebrima jarju, vlad iulian, iramira midrigan, alexandru andrei ştefan şi toţi ceilalţi 60,541 de cretini patentaţi: băăăăăîîîî, puneţi, bă, mâna şi-nvăţaţi pentru bac, că data viitoare iar îl picaţi!

ptiu, unde eşti tu, failbook, doamne. cred că am să fac unu-n româneşte. mă umplu de bani. şi de iphone-uri.

p.s. http://www.mediastel.ro/ - asta-i firma care a făcut minunăţia. parte de prezentare: "Oferim solutii complete de concepere, implementare si evaloare a campaniilor publicitare". ce-i drept, dacă e valoare, e.